Biblio

Export 13 results:
Filters: Year is 2011  [Clear All Filters]
2011
van de Loo, Janneke, Guy De Pauw, Jort Gemmeke, Peter Karsmakers, Bert van den Broek, Walter Daelemans, and Hugo Van hamme. ALADIN: de ontwikkeling van zelflerende, spraakgestuurde bedieningsinterfaces voor mensen met een motorische beperking In Dag van de Fonetiek 2011. Utrecht, The Netherlands: Nederlandse Vereniging voor Fonetische Wetenschappen, 2011.
Neger, Thordis. Akoestische maten voor de automatische beoordeling van verstaanbaarheid in dysartrische spraak: een case study In Dag van de Fonetiek 2011. Utrecht, The Netherlands: Nederlandse Vereniging voor Fonetische Wetenschappen, 2011.
Bosma, Evelyn, Johanneke Caspers, Frida Kramm, Olga Kruming, and Polona Reya. Contextuele deaccentuering in het Nederlands als tweede taal: waar gaat dat accent naartoe? In Dag van de Fonetiek 2011. Utrecht, The Netherlands: Nederlandse Vereniging voor Fonetische Wetenschappen, 2011.
Schüppert, Anja, Charlotte Gooskens, Nanna Hilton, and Vincent van Heuven. De rol van spreektempo en reductie voor de verstaanbaarheid van het Deens in Scandinavië In Dag van de Fonetiek 2011. Utrecht, The Netherlands: Nederlandse Vereniging voor Fonetische Wetenschappen, 2011.
Benders, Titia. Een akoestische beschrijving van de hoekklinkers in baby-gerichte spraak in het Nederlands In Dag van de Fonetiek 2011. Utrecht, The Netherlands: Nederlandse Vereniging voor Fonetische Wetenschappen, 2011.
Baudonck, Nele, Kristiane Van Lierde, Ingeborg Dhooge, and Paul Corthals. Een vergelijking tussen de klinkerproducties van CI kinderen, kinderen met hoorapparaten en normaal horende kinderen In Dag van de Fonetiek 2011. Utrecht, The Netherlands: Nederlandse Vereniging voor Fonetische Wetenschappen, 2011.
Janse, Esther, and Patti Adank. Effect of training modality on foreign-accent adaptation in older adults In Dag van de Fonetiek 2011. Utrecht, The Netherlands: Nederlandse Vereniging voor Fonetische Wetenschappen, 2011.
Gilbers, Dicky, Saskia van den Akker, Matthijs Hulleman, Jan Korterink, Menke Muller, Joke Weening, and Marlon Wiekamp. Fortitie en de Perceptie van een Buitenlands Accent In Dag van de Fonetiek 2011. Utrecht, The Netherlands: Nederlandse Vereniging voor Fonetische Wetenschappen, 2011.
Quené, Hugo. Glimlach met een glimlach In Dag van de Fonetiek 2011. Utrecht, The Netherlands: Nederlandse Vereniging voor Fonetische Wetenschappen, 2011.
Kuijpers, Cecile, Louis ten Bosch, and Renske Schilte. Reading skills and challenged phoneme perception In Dag van de Fonetiek 2011. Utrecht, The Netherlands: Nederlandse Vereniging voor Fonetische Wetenschappen, 2011.
Baskent, Deniz. Restoration of interrupted speech: What does it teach us for top-down speech repair in hearing impaired? In Dag van de Fonetiek 2011. Utrecht, The Netherlands: Nederlandse Vereniging voor Fonetische Wetenschappen, 2011.
Dirksen, Arthur. Tekst-naar-spraak voor het Fries In Dag van de Fonetiek 2011. Utrecht, The Netherlands: Nederlandse Vereniging voor Fonetische Wetenschappen, 2011.
Nooteboom, Sieb, and Hugo Quené. Weter beten: Verwisselingen overheersen in segmentele versprekingen In Dag van de Fonetiek 2011. Utrecht, The Netherlands: Nederlandse Vereniging voor Fonetische Wetenschappen, 2011.